Drone

Wil je graag professionele drone shots laten maken van jouw bedrijf in Zuid-Holland? Het team van Media-Creators staat voor je klaar. In een tijd waarin visuele content een steeds belangrijkere rol speelt, biedt dronefotografie en -film dé oplossing om op te vallen. We laten beelden zien die je nog nooit hebt gezien.  Of je nu een adembenemende locatie wilt vastleggen of de omvang van een groot evenement wilt tonen, met dronebeelden breng je jouw verhaal op een indrukwekkende manier tot leven.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele drone shots

Het is niet alleen de hoogte die dronebeelden zo bijzonder maakt, maar ook de mogelijkheid om dynamische, vloeiende beelden te creëren. Wanneer je besluit om drone shots te laten maken voor een videoproductie voor jouw bedrijf, ben je verzekerd van hoge kwaliteit beelden die je boodschap versterken. En omdat wij gecertificeerd zijn, weet je zeker dat we altijd veilig en volgens de regels vliegen. Combineer deze dronebeelden met traditionele videografie en je hebt een krachtige combinatie in handen die jouw content onderscheidt van de rest. Zp maak je bijvoorbeeld ook een unieke timelapse, van de bouw van een project of opbouw van een evenement.

Verrijk jouw projecten met verbluffende dronebeelden

Wil je drone shots laten maken voor een professionele bedrijfsfilm? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we naar wat jouw project nodig heeft en hoe we dat bij ons videoproductiebedrijf kunnen vertalen naar verbluffende luchtopnames. Ons team van experts staat voor je klaar.

Ben jij op zoek naar goed drones voor jouw bedrijf?

En wil jij kijken wat wij te bieden hebben?

Selectie van cases

Kasteel Dussen
Videografie Dronebeelden Editing
CCM3
Videografie Fotografie Dronebeelden Editing Timelapse/Hyperlapse
GRB Verlichting
Videografie Dronebeelden Editing Graphics

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel +31 (0)184 424 892 óf  +31 (0)6 22 51 94 22

Mail hallo@media-creators.nl