Videografie

Als je een hoogwaardige videoproductie van uw bedrijf wilt laten maken, kies je voor videoproductiebedrijf Media-Creators. Wij combineren onze technische expertise met een creatieve touch om uw verhaal op de best mogelijke manier te vertellen.
 

Van eenvoudige projecten tot uitgebreide professionele producties.

 

Hoe gaan wij bij ons videoproductiebedrijf te werk?

Met gepaste trots maken we bij ons videoproductiebedrijf de juiste shots voor uw videoproductie. Nadat we klaar zijn met draaien, bekijken we de footage en selecteren we de shots om uw verhaal tot leven te brengen. Wanneer we tevreden zijn met de inhoud, gaan we de film colorgraden, zoeken we passende audio en editen we naar wens een voice-over of ondertitelen we de film. Wij zorgen ervoor dat de videoproductie voor jouw bedrijf klaar is voor datgene waar je de film voor wilt gebruiken.

Neem contact met ons op en laat uw verhaal tot leven komen

Als vooraanstaand videoproductiebedrijf hebben we talloze projecten met succes afgerond. Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek hoe we keer op keer onze klanten tevredenstellen met een op maat gemaakte videoproductie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Selectie van cases

WLT
Videografie Fotografie Dronebeelden Editing Graphics
Dura Vermeer/Hillebrand
Videografie Fotografie Dronebeelden Editing Timelapse/Hyperlapse
HP/Heras
Videografie Video interviews Editing Graphics

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel +31 (0)184 424 892 óf  +31 (0)6 14 16 13 98

Mail info@media-creators.nl