Editing

Wij maken het af.

Natuurlijk editen wij al onze films. Editen is een vak apart. Met de juiste kennis maak je een verhaal dat anderen moet aanspreken. We zoeken naar mooie muziek, we colorgraden de beelden, doen aan audio-leveling, maken titelbalken, verzorgen wij je logo in beeld, eventueel bewegend, of maken we specialeffects. Of te wel: waar kunnen we je mee van dienst zijn? 

Je hebt zelf een video geschoten...maar wat nu? Probeer dan eens onze edit-service.
We kijken met een professioneel oog naar wat jouw video nodig heeft.
Bel gerust, of kom eens langs! Dan zullen we eens kijken naar welke uitstraling en/of graphics jouw video nodig heeft.

KLEURCORRECTIE / GRADING

Deze zeer belangrijke categorie wordt vaak onderschat maar zorgt ervoor dat de video of foto intenser wordt. Door de kleuren en belichting goed af te stellen is de belevenis van de foto of video vele malen groter.

BIJPASSENDE AUDIO

Iemand jouw verhaal verduidelijken? Dit is een perfecte manier om alles goed duidelijk te maken en vertrouwen te geven. De juiste stem is belangrijk, dit kan ik elke taal.

Oud of jong, actief of rustig. In combinatie met ondertiteling maakt dit de video intenationaal distribueerbaar. Door onze samenwerking met grote voice-over bureaus kunnen wij altijd de juiste persoon vinden. 

 

AUDIO LEVELING

Het ritme is misschien wel het meest belangrijke tijdens het editen van de video. Dit bepaalt de snelheid en de sfeer. Wij zorgen dan ook dat de muziek eerst wordt goedgekeurd. Daarna kopen we de rechten af om copyright strikes en video takedowns te voorkomen. 

 

ONDERTITELING

Iets wat ons uniek maakt is de mogelijkheid om iets in het video shot toe te voegen of te verwijderen. Door onze ervaring en programma’s kunnen wij achteraf het beeld ’photoshoppen’’. Een voorbeeld is wanneer er een drone shot is gemaakt waarin het logo van uw concurrent zichtbaar is. Deze kunnen wij dan weghalen. Hierdoor trekt uw bedrijf of organisatie de aandacht in het shot, zonder afleiding door het logo van uw buurman. Deze methode gebruiken wij vaker om bijvoorbeeld rommel, schade of andere mogelijke afleidingen in een shot te verwijderen.Selectie van cases

GRB Verlichting
Videografie Dronebeelden Editing Graphics
Metagro
Videografie Fotografie Dronebeelden Editing Graphics
Holland Shipyards Group
Videografie Fotografie Dronebeelden Editing Timelapse/Hyperlapse Graphics

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel +31 (0)184 424 892 óf  +31 (0)6 22 51 94 22

Mail hallo@media-creators.nl